AANKONDIGING: LOS ZANDTOS OP 29 MAART IN DE WALBURG TE HAMONT

Op 29 maart aanstaande zal er een unieke happening plaatsvinden in theater De Walburg te Hamont. En hoe kan het ook anders: Los Zandtos is daarbij!! Wat is het geval? U kent ongetwijfeld allemaal Arian Compen uit Zurrik. Arian timmert al enkele jaren stevig aan de weg als tonprater, tekstschrijver, muzikant bij Los Zandtos en houdt dan ook nog tijd over voor zijn èchte roeping: standup comedy.

Vorig jaar maakte hij nog deel uit van NiksNiksNiks, maar nu staat hij op 29 maart solo en avondvullend in de Walburg in Hamont met z’n programma “Pas op voor de vingers!”. Nou ja solo… Uiteraard zou Los Zandtos Los Zandtos niet zijn als het optreden van Arian niet op gepaste wijze zou worden opgeluisterd. Hoe dat er uit zal zien? Dat kunnen we op dit moment nog niet melden. Het beste is als u zelf gewoon komt kijken! Kaarten zijn te bestellen via info@a3compen.nl. Doen!!

Geef een antwoord