DORPLEIN NOG STEEDS TURELUURS VAN OPTREDEN LOS ZANDTOS

Op 28 februari vergezelde Los Zandtos Prins Twan, Prinses Bertie en Adjudant Chris tijdens hun bezoek aan de Heiknuuters in Budel-Dorplein. De bedoeling was de Prins en Prinses kort te begeleiden richting receptie, echter Los Zandtos grijpt iedere kans aan om mensen te laten genieten van zijn kunnen!

De band speelde dan ook de vrijwel volledige set voordat de Prinsen elkaar de hand konden schudden. Dit tot groot enthousiasme van Prins Twan, Prinses Bertie en Adjudant Chris, maar ook van de volledige zaal.

Dat ze in Dorplein op muzikaal terrein echter niet helemaal goed onderlegd zijn, bleek uit een reactie uit het publiek aan de band: “Jullie zijn een verrekdes goei fanfare!!!”

De redactie van de Officiële Los Zandtos Nieuwsblog is gebleken dat het optreden van Los Zandtos voor een hoop pret heeft gezorgd. Uit de reacties hebben wij kunnen opmaken dat Budel-Dorplein inmiddels tot veroverd gebied kan worden verklaard. Wie weet, volgend jaar weer?

Geef een reactie