OPTOCHT IN MARES IN TEKEN VAN ”OP DE KOP”

De optocht van Mares staat bekend om zijn kleurigheid en creativiteit. Met de komst van Los Zandtos, vorig jaar, is daar echter nog een aantal dimensies aan toegevoegd: muzikaliteit, integraliteit en subtiliteit! Want hoe geraffineerd was het optreden van de band dit jaar? Het bleef niet beperkt tot een langslopende groep mensen! Hoewel dit al voldoende geweest zou zijn voor veel amusement, had de band dit jaar voor een totaalconcept gekozen. Langs het hele parcours stonden, hingen en plakten dingen op de kop.

U kunt zich voorstellen dat dit gegeven, gekoppeld aan een band die muzikaal in topvorm verkeerde, garant stond stond voor vier dolle dagen van vertier, sfeer en gezelligheid!

Inmiddels is duidelijk dat dit ook aan de rest van de wereld niet ongemerkt voorbij is gegaan! Ook de Muuzevangers en met name Prins Twan en zijn Prinses Bertie lieten merken dat ze de optredens van Los Zandtos zeer gewaardeerd hebben.

De resultaten van de optocht zijn te vinden op de website van de Muuzevangers. Los Zandtos ging er, in het geweld van de doorgewinterde carnavalsgroepen met een 4e plek vandoor! De stijgende lijn zit er dan ook volop in (vorig jaar 5e).

De hele groep van Los Zandtos tijdens de optocht

Geef een reactie