LOS ZANDTOS BIJ OPENING GEZONDHEIDSHUYS KEENT-MOESEL

Ook in Limburg wonen mensen. En die mensen worden zo nu en dan ook wel eens ziek. Omdat deze mensen de grens met Brabant niet durven over te steken om naar de dokter te komen, hebben ze in Limburg bedacht dat ze zelf iets aan gezondheidszorg gaan doen.

Zo ook in de Weertse wijk Keent-Moesel. Hier wordt op zaterdag 15 maart aanstaande een geheel nieuw gezondheidscentrum geopend. Daarvoor hebben ze een Weertse wethouder gestrikt, maar dat is natuurlijk geen garantie voor een memorabele opening! Om dat wel voor elkaar te krijgen, moesten ze in Weert dan toch de grens over. En zo kwam men uit bij Los Zandtos. Op zaterdag 15 maart zal de band dus na de openingsspeech van de wethouder de stemming er opnieuw in proberen te krijgen. En dat gaat ongetwijfeld lukken. Immers, we zijn niet anders gewend! Weten hoe dat gaat? Kom kijken op zaterdag 15 maart!!

Geef een antwoord