LOS ZANDTOS GAAT HET THEATER IN

Op 29 maart aanstaande is het tijd voor de zoveelste primeur van de band waarvan wij allemaal zo houden (Los Zandtos, voor alle duidelijkheid)! Los Zandtos zal dan namelijk voor het eerst in zijn bestaan optreden in een heus theater tijdens een èchte theatervoorstelling!!

Op deze dag speelt Arian Compen uit Zurrik (wie kent hem niet??) zijn programma “Pas op voor de vingers!” in Cinema “De Walburg” in Hamont. En Los Zandtos zal die avond, samen met de band Brassta zorgen voor (een deel van) de muzikale omlijsting.

De avond staat in het teken van ongegeneerd lachen en dus is dit voor iedereen niet alleen een leuke, maar ook een gezonde aanleiding om te komen kijken en luisteren. In de eerste plaats natuurlijk naar de humor en het standup comedywerk van Arian, maar ook naar de muziek van de twee bands. Avondvullend en niet duur!! Komen dus!! Bestel snel kaarten, want vol = vol!! (info@A3Compen.nl)

Geef een reactie