LOS ZANDTOS TUSSEN DE VERPLEEGSTERS

Ook nu leek het allemaal weer onvermijdelijk en was het volgens velen een kwestie van tijd voordat het zou gaan gebeuren. En dus gaat het ook plaatsvinden: Los Zandtos zal binnen zeer afzienbare tijd, namelijk op vrijdag 7 november aanstaande, het Ziekenhuis onveilig gaan maken. En niet zomaar “het ziekenhuis”, maar de afdeling Gynaecologie van het Catharinaziekenhuis in Eindhoven.

Alweer een tijd geleden bedacht de afdeling Gynaecologie van het Catharinaziekenhuis dat het wel weer eens tijd zou worden voor een feestelijke happening, waarbij men elkaar – dat wil zeggen de collega’s die werkzaam zijn binnen die afdeling – op een meer plezierige wijze kan ontmoeten dan normaal te doen gebruikelijk binnen de reguliere werkomgeving. Immers daar wordt men dagelijks geconfronteerd met mensen die in minder prettige omstandigheden verkeren en voor de werknemers die werkzaam zijn op deze afdeling is dat lang niet altijd gemakkelijk.

En dus bedacht de feestcommissie dat het wellicht een goed idee zou zijn om de zinnen te verzetten tijdens afdelingsfeestje, annex beachparty, die op 7 november aanstaande gehouden zal worden in Beachclub Sunrise bij AquaBest in Best. De ongeveer 80 medewerkers en medewerksters zullen zich daar te goed kunnen doen aan drank en spijs en zichzelf onderdompelen in zomerse sferen.

Een dergelijk feest is natuurlijk niet compleet als Los Zandtos niet is geweest!! En dus zal de band op vrijdagavond met busjes vervoerd worden naar de plek des onheils om zijn best te doen de sfeer nog verder te verhogen. Of dat gaat lukken is voor ons uiteraard een weet en voor de feestgangers nog even de vraag. Want de heren staan op scherp, zo hebben zij de redactie van de Los Zandtos Nieuwsblog laten weten! Ze hebben er zin in en ze zullen zich van hun beste kant laten zien (in overdrachtelijke zin, uiteraard, want met zoveel verpleegsters om hen heen, zullen zij wat dat betreft geen enkel risico nemen!!).

Uiteraard zal snel na het optreden op deze pagina kond gedaan worden van de belevenissen van de mannen, zowel van de reis ernaartoe, als van de successen die zij ongetwijfeld gaan boeken vóór, tijdens en na hun optreden! Indien mogelijk zal ook eventueel legaal of illegaal verworven beeld- en geluidmateriaal gedeeld worden op deze site. Maar let wel: enkel indien mogelijk en verantwoord!! Volg de ontwikkelingen dus nauwgezet en houdt de website in de gaten!!

Geef een reactie