LOS ZANDTOS LUISTERT SPORTDAG VOOR MENSEN MET EEN BEPERKING OP

  • Berichtcategorie:Optreden
  • Bericht reacties:0 Reacties

Op zaterdag 15 april 2017 stond Zwembad De IJzeren Man in Weert in het teken van de jaarlijkse Zwemsportdag voor mensen met een beperking. Een prachtig sportief en gezellig feest speciaal voor een geweldige groep mensen. Daarmee bedoelen we overigens zowel de doelgroep zelf als hun begeleiders!

Het absolute hoogtepunt én het bewijs dat Los Zandtos er alles aan doet om dicht bij het publiek te blijven, vormde de afsluiting met een spetterende klassieker in de bloedhete zwemzaal. De beelden en de reacties van het publiek spreken voor zich…!!

Zo nu en dan hebben we de mazzel een bijdrage te mogen leveren aan prachtige evenementen, vaak georganiseerd door vrijwilligers. Zo ook deze Zwemsportdag voor gehandicapten, georganiseerd door de Stichting “Iedereen Kan Sporten Midden-Limburg”.

Iedereen Kan Sporten
Midden-Limburg

Sport en bewegen draagt bij aan het welzijn van mensen. Iedereen moet de mogelijkheid hebben om te sporten, ook mensen met een beperking. Net zoals anderen, sporten mensen met een beperking voor hun ontspanning en plezier.

Kijk voor meer informatie op de website van IKS!!

Om de deelnemers op een feestelijke en enthousiaste manier welkom te heten in het mooiste zwembad van Limburg, was door de organisatie alles in het werk gesteld om Los Zandtos ter plaatse te krijgen. En, zoals blijkt uit de foto- en filmreportage hieronder, dat is hen gelukt! Onder het genot van de zomerse klanken van samba’s, samba-reggae’s en andere wonderlijke ritmes arriveerden de mensen blij en enthousiast bij het zwembad. Hoewel sommigen het niet aandurfden om het zo tot de verbeelding sprekende gezelschap dat Los Zandtos heet langer dan strikt noodzakelijk te aanschouwen en aan te horen, bleek een enkeling toch bereid om vrijwel het gehele optreden te blijven kijken en luisteren.

Het absolute hoogtepunt én het bewijs dat Los Zandtos er alles aan doet om dicht bij het publiek te blijven, vormde de afsluiting met een spetterende klassieker in de bloedhete zwemzaal. De beelden en de reacties van het publiek spreken voor zich…!!

Geef een reactie