FIESTA DEL MARES HELAAS GECANCELLED..

Helaas moeten we u melden dat het groots en meeslepend aangekondigde Los Zandtos-feest voor heel Maarheeze “Fiesta del Mares“, op 12 september aanstaande, op dito wijze gecancelled moet worden. De reden: u raadt het al… In samenspraak met de mensen van het Muziekhuis hebben wij dit besluit moeten nemen, om de eenvoudige reden dat de verwachting is dat ook in september de veiligheid en gezondheid van ieder van u en van ons meer waard is dan een avondje plezier. Bij allerlei activiteiten is de 1,5 meter afstand best te doen, maar bij een zomers ‘fiesta’ zoals wij dat voor ogen hadden is het houden van die afstand gewoonweg geen haalbare kaart. 

Echter… wij houden hoop op beter. Houd dus onze website en onze Facebookpagina scherp in de gaten. We streven ernaar op de kortst mogelijke termijn u opnieuw te mogen uitnodigen!

Ga ondertussen overigens gewoon ook eens kijken bij de activiteiten in Het Muziekhuis die wél kunnen doorgaan! Stefan en de zijnen heten u van harte welkom!!

Laten we ons intussen allemaal netjes aan de regels houden, blijf allemaal gezond, let op elkaar en hou vol. Hoe beter ons dat lukt, des te sneller kunnen we weer leuke dingen doen met elkaar!!

Tot snel!!

Geef een reactie